Procassonet – en effektiv løsning for egeninkasso

Med Procassonet får du en sikker måte å få inn de utestående beløpene til kommunen. Vi har spesialtilpasset vår markedsledende programvare til små og mellomstore kommuner.

Ta snarveien – kontakt oss for avtale eller kjøp

 Procassonet for kommunal innfordring

Procassonet er et moderne og fleksibelt innfordringssystem, som hjelper deg å sikre de kommunale inntektene. Med et ferdig malsett med dokumenter med din kommune eller etats logo og arbeidsflyter tilpasset deres krav. Vi har bearbeidet vårt store grunnsystem slik at det passer til kommuner med mindre behov.

 Fast pris pr måned og ubegrenset antall tiltak

Du betaler en fast pris pr måned for programmet. Det er ikke nødvendig med egen serverpark, noe som holder kostnadene nede. Systemet har stor kapasitet for antall saker, og DU BETALER INGENTING EKSTRA PR SAK BEHANDLET.

Vi har også integrert endel relevante og nødvendige moduler i Procassonet. Disse koster vanligvis ekstra i andre systemer.

Komplett innfordringssystem klart til bruk. Med viktige integrasjoner inkludert.

 

Programvaren er nøkkelferdig og klar til bruk når vi har satt opp systemet for deg. Systemadminstrasjonen tar vi oss av. Du trenger ingen serverpark, du jobber skybasert og trenger kun egen PC.

Systemet kan kjøres manuelt eller integrert mot økonomisystemet Visma Enterprise. Det motregner mot SOFIE og kommuniserer ut via «Svar ut».